!!!! HéPsİ FaN cLuß !!!! Ho$q€lDiNiS |
|
| Doktor ,, Hasta Diyoloğu .. | |
|
+2Yoshyci_Admin erenci_gülşah 6 posters | Yazar | Mesaj |
---|
erenci_gülşah Grup Hepsi Hayranı
| Konu: Doktor ,, Hasta Diyoloğu .. Salı Ocak 29, 2008 1:39 pm | |
| D: Neyiniz var H: Kimsem yok. çok yalnızım doktor. öle yalnızım ki gölgem bile çıkmıyor. D: Ben size nasıl yardım edeyim? H: Grup terapisi verseniz? şöle kalabalık olanından .
D: Bana şikayetlerinizi tarif edin. H: Hep yalnızım . çok sıkılıyorum. canım hiç bişey yapmak istemiyor.
D: Depresyonda mısınız? H: Yok, girmeye üşendim .
D: Size bir doktor arkadaşımı tavsiye edicem. H: O da mı yalnız? D: Hayır psikolojik yardım amacıyla.. H: Anladım. beni çift kişilikli yapabilir mi? böylece yalnız kalmam .
D: Hayır ama isterseniz sizi öldürünce toplu mezara gömebilir. H: Sahi mi? D: Hayır. D: Anneniz hayatta mı? H: Bu hayatta değil. D: Peki annenizi hatırlıyor musunuz? H: Hayır. tek hatırladığım bana "seni leylekler getirdi" derdi.
D: Bu normal. her çocuğa böyle derler. H: Ama beni leylekler geri getirmiş.
D: Ailenizden görüştüğünüz birileri var mı? babanız, kardeşleriniz, teyzeleriniz? H: Hepsi ben küçükken bir trafik kazasında ölmüş.
D: Bütün sülaleniz bir trafik kazasında mı ölmüş? H: Evet. bizde murat 124 vardı. onların arkası nasıl geniştir bilirsiniz. herkes binmiş. sonra arabayı kullanan babam karşıdan hızla gelen elektrik direğini görmeyince kaza olmuş.
D: Anneniz de bu kazada mı ölmüş? H: Hayır arabada yer olmadığı için o arkadan koşuyormuş. kazayı görünce kalpten ölmüş. D: Anladım .
D: Çocukluğunuzdan bahsedelim biraz. hiç arkadaşınız var mıydı? H: Vardı. sık sık telefonla konuşurduk. beni yeniden dinlemek için 9 a bas derdi. bütün gün konuşurduk. sonra evdekiler çok telefon parası geliyor diye onu aramamı yasakladı.
D: Evdekiler? onlar kimdi? H: Bilmiyorum. karşı komşu işte. D: Şimdi hiç arkadaşınız var mı? H: Bana göre mi onlara göre mi?
D: Tamam bu soruyu geçelim.. hiç sevgiliniz oldu mu? H: Önceki hayatımdakiler sayılır mı?
D: Tamam bunu da geçelim. D: Büyük bir travma atlatmışsınız. böle travmaların en iyi ilacı zamandır. H: Bende o ilacın yan etkileri oluyor.
D: O zaman yeni arkadaşlar edinmeyi deneseniz? mesela bir sosyal çevreye girmeyi deneyin. H: AB beni kabul etmedi.
D: Daha kolay girilebilecek sosyal çevreleri deneseniz? H: Birleşmiş milletler gibi mi mesela
D: Mahalledeki gençlerin grubuna katılın mesela.. H: Ben kalabalık içinde kendimi daha yalnız hissediyorum ama.
D: Hmm.. .. D: O zaman geriye tek bir çare kalıyor. H: Neymiş doktor?
D: Ben size en kısa zamanda bir trafik kazası ayarlamaya çalışacağım. | |
| | | Yoshyci_Admin Tam ßir Hepsici
Mesaj Sayısı : 140 Yaş : 28 nerden : Bileyim :| Kayıt tarihi : 29/01/08
| | | | MrS.Cholera Geçerken Uğradım
| Konu: Geri: Doktor ,, Hasta Diyoloğu .. Salı Ocak 29, 2008 2:15 pm | |
| | |
| | | erenci_gülşah Grup Hepsi Hayranı
| Konu: Geri: Doktor ,, Hasta Diyoloğu .. Perş. Ocak 31, 2008 8:03 am | |
| ßişi diiL ßeğendiyseniz ne mutLu ßana .. HERŞEY FORUMUN GÜZELLEŞMESİ İÇİN .. | |
| | | PinK_DayS **EReNcİ MoD.**
Mesaj Sayısı : 163 Yaş : 29 nerden : Beni Lahana Tarlasında Bulmuşlar!! Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Doktor ,, Hasta Diyoloğu .. Cuma Şub. 08, 2008 1:16 pm | |
| çok kmk hehe :D:D | |
| | | casmin Süper-mod
| Konu: Geri: Doktor ,, Hasta Diyoloğu .. Cuma Şub. 08, 2008 1:32 pm | |
| saol bitanem | |
| | | melocan_melis Süper-mod
Mesaj Sayısı : 215 Yaş : 30 nerden : burduryer6 Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: Doktor ,, Hasta Diyoloğu .. Paz Şub. 10, 2008 9:12 am | |
| paylaşım için çok saol | |
| | | | Doktor ,, Hasta Diyoloğu .. | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz