Bu sabah 100. Programını kutlayan Petek Dinçöz’ün canlı yayın konuklarıyla diyalogları çok ilginçti. Hele hele yeni başlatılan “Aşkınızı ilan edin” bölümünde bakın neler yaşandı?
Bülent Ersoy’la Armağan Uzun çiftinin boşanma davası için gün sayarken, tarafların canlı yayınlardan birbirlerine mesaj göndermeleri sürüyor.
Bülent Ersoy dün gece jürisi olduğu Popstar yarışmasında Armağan’la neden boşandıklarını anlatırken kendisini aldatan eşine hala saygı duyduğunu söylemişti.
Ve bu sabah.
Petek Dinçöz’ün Arım Balım Peteğim programına konuk olan Armağan’ın gözlerinin içine bakıyordu herkes. Acaba o dün gece nelerden söz edecekti?
Armağan ilk iş olarak ekrana “Hani verdiğin sözler” şarkısını okuyarak çıktı.
Ardından dün gece sabaha kadar uyuyamadığını anlatırken adeta geç saatlere kadar süren Popstar yarışmasını pür dikkat izlediği mesajını verdi.
Ve ardından Mahmut Tuncer’in “Bir dedikodular duyuyorum doğru değil herhalde” sözlerine “Maalesef doğru” yanıtını verdi.
Günün en ilginç diyaloğu ise Petek Dinçöz’ün “Aşkını ilan et” köşesinde yaşandı.
Her sanatçı tek tek canlı yayında sevdiklerine mesaj gönderip aşklarını ilan ederken sıra Armağan’a geldiğinde herkes Bülent Ersoy’a bir mesaj bekledi genç adamdan.
Ancak Armağan başta Bülent Ersoy olmak üzere herkesi şaşırtarak “Benim hayatımda uzunca bir süre kimse olmayacak. Aşk olmayacak, aşk defterini kapattım. Tek aşkım annem” dedi ve “Anneciğim seni çok seviyorum” diyerek ilan-ı aşk köşesinde kendisin adına bu ilişkiye son noktayı koyduğunu ima etti…